Fysioterapi oppfølgende behandlinger Fys 50%

Fysioterapi oppfølgende behandlinger Fys 50%
Varenr.
32
Lager
På lager
Pris
kr 320,00

Kvantumsrabatt

Loading...

50 % på oppfølgende fysioterapibehandlinger

50% på oppfølgende fysioterapibehandlinger etter å ha kjøpt 1.gangskonsultasjonen
                                                                                                     
Vår fysioterapeut, Annika Solstad Vogt, gir 50% på oppfølgende fysioterapikonsultasjoner (maks 5 totalt hvor 1. gangskonsultasjonen er inkludert). 

Annika har sin fysioterapiutdannelse fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland. 

 

Annika har idrettserfaring innen cheerleading, både som eliteutøver, bredde- og elite-trener, samt at hun også har erfaring som trenerutvikler i klubb og forbund. Annika arbeider også aktivt med trenerutvikling på vegne av Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF).

Som flerårig trener og utøver har hun god kjennskap til idrettsskader og trening innen alle aldersgrupper.

Viktigheten av forebyggende arbeid og opptrening etter uhell og plager har vært en stor inspirasjon til hvorfor hun valgte å studere fysioterapi. Muligheten til å hjelpe andre på veien og å kunne fremme viktigheten av hva vedlikehold av kroppen kan gjøre er motivasjonen hun går inn med, og gjorde derfor yrkesvalget enkelt. 

 

Fysioterapi ved løperkne, overtråkk, feil og overbelastninger

Annika har stor interesse for behandling av alle skader, med størst fokus på overtråkk, løperkne og plager typisk ved feil- eller overbelastning. Siste halvår har hun brukt tiden sin til å utdype hennes kompetanse om hvordan muskler og ledd fungerer sammen og hvordan man kan optimalisere trening etter skade!

Annika skal ha deler av sin turnustjeneste hos OK klinikken (i perioden 4.9 til og med 30.11), og vil i den perioden hun er hos oss ha fysioterapeut og osteopat Hilde Vermedal som veileder.

 

Fysioterapi og overtråkk

I løpet av turnusperioden skal hun skrive en forskningsartikkel om å implementere plyometrisk trening etter overtråkk for å spesifisere og tilpasse opptreningen til det kravet idrett stiller til stabilitet hos den aktive utøveren. Hun har naturlig nok av den grunn en stor interesse for å jobbe med stabilitet og balanse. 

I tidligere praksis har hun fått god erfaring med å sette opp treningsprogram i forskjellige faser av en rehabilitering, og har også utført sportsmassasje for anspent muskulatur. Annika ser frem til yrkeskarrieren som fysioterapeut, og hennes filosofi er at bevegelse er nøkkelen til en bedre hverdag.


Annika vil i turnusperioden ved OK klinikken har fysioterapeut og osteopat Hilde Vermedal som veileder, og vil konsultere henne ved behov.

NB! For å kunne få 50% på fysioterapibehandlingene til Annika må du forhåndsbetale behandlingene enten over disk eller over nettet.
Tilbudet på 50% gjelder for de som kjøper 1 til 5 behandlinger per person. Husk at du kan gi bort i gave også inntil 5 behandlinger per person, men minn gjerne disse på at de må brukes innen 8. september 2023.

 

Tilbudspris
Ordinær pris for oppfølgende behandlinger er kr. 635.  Tilbudsprisen på oppfølgende behandlinger til 50% er på kr. 320.


Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til fysikalsk behandling etter at du har forhåndskjøpt behandling. Dette skjer ikke automatisk ved kjøp i nettbutikken. Du kan booke time via vår online booking på www.okklinikken.no , mail til mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00

 

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger i denne kampanjeperioden 04.09.2023 - 30.11.2023.

- Dersom du har booket/bestilt en fysioterapitime uten å forhåndsbetale/forhåndskjøpe produktet på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for fysioterapitimen.
- Det er kun 5 behandlinger til 50% som kan benyttes per person.
- Dersom du ikke rekker å bruke den forhåndskjøpte behandlingen innen fristen 07.07.2023 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du kun betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 6 måneder fra kjøpsdato.

Besøksadressen til klinikken er:
OK klinikken
Majorstuveien 36
0367 Oslo
Tlf: 23213800