3 gode grunner til å skaffe seg en foam roller

Er du på jakt etter den ultimate treningshjelpen? En god foam roller kan brukes både til trening og massasje, og her får du våre 3 beste tips til bruk av dette allsidige hjelpemiddelet. Her får du kjøpt foam roller i både 44 cm og 90 cm.

1. Bli kvitt ryggsmerter

Med en god foam roller kan du få bukt med ryggplager på en svært effektiv måte. En økt med rullen løsner opp i stiv ryggmuskulatur og sikrer bevegelighet i ryggsøylen. I tillegg trener man opp styrken i kjernemuskulaturen på en skånsom måte. Dette er spesielt gunstig for deg som tilbringer store deler av dagen ved kontorpulten.

I videoen under får du en rask innføring i et par enkle og skånsomme øvelser som fungerer utrolig godt mot typiske kontorryggplager. Disse øvelsene kan du godt gjøre en gang om dagen.

 

2. Gi deg selv en god massasje

Gi deg selv en god massasje for stiv og stram muskulatur. Etter en lang arbeidsdag er det ingenting som slår en real «utrulling» av hele kroppen. I tillegg til å gi deg selv en god massasje, så vil øvelsene i videoen under hjelpe deg med å trene opp fleksibilitet og styrke.


3. Gi treningsøkta et løft

Med en foam roller kan du få en skikkelig god treningsøkt. I tillegg blir treningen mer morsom og interessant, og du fremmer god sirkulasjon i muskulaturen. Trening med foam roller er spesielt gunstig for deg som ønsker en god økt for kjerne- og magemuskulaturen.
I videoen under får du tips til effektive treningsøvelser som du kan utføre med foam roller.


Sist sett på