Høstfavoritter for en lettere hverdag

Med disse produktene garanterer vi at høstmørket blir lettere å komme seg gjennom! Her får du tips til produkter som gir deg masse energi og glede hele høsten!

Her er våre anbefalinger

 

Håndkrem med aloe vera

Håndkrem
Med høsten følger tørrere luft og dermed tørr hud på hendene. Unngå tørr og sprukken hud med denne fantastiske håndkremen som inneholder bivoks, solsikkeolje og økologisk produsert aloe vera. Den har i tillegg en herlig og mild duft, og gjør underverker for negler og neglbånd.

Sittepute til kontorstol

Pute til kontorstol
Høsten bringer for mange med seg lange arbeidsdager i kontorstolen. Med sitteputen DynAir Premium som er spesialtilpasset til bruk i stol får du hjelp til å bli kvitt og forebygge ryggplager. Putens form gjør at du får riktig sittestilling med rett belastning på din rygg, samt sørger for god sirkulasjon til bena. Les om Ann Kristin som ble kvitt sine ryggplager etter kun en uke ved bruk av puten ved å klikke her.

pilatesball 500x300.jpg

Pilatesball
Regnværsdager om høsten er perfekte for morsom innetrening. Med pilatesball blir treningsøkta både effektiv og gøy! Klikk her for treningsvideo proppet med gode øvelser for mage og rygg.

Kinesiologitape

Kinesiologitape
Denne vidundertapen blir mer og mer populær blant våre kunder. Kinesiologitape både støtter og behandler dine smerter og skader. Ved riktig bruk korrigerer den muskelfunksjon og stimulerer kroppens legningsprosess. OK klinikkens fysioterapeuter kan hjelpe deg med en innføring i riktig bruk av tapen dersom du ønsker å starte egenbehandling med kinesiologitape.

Hjerteøredobber i medisinsk titan

Allergivennlige øredobber
Nikkelallergi er en av de vanligste formene for kontaktallergi som gjør at man kan få en allergisk reaksjon i form av kløe, eksem eller annen hudirritasjon der huden kommer i kontakt med nikkel. Vi anbefaler alltid bruk av allergivennlige smykker, og særlig hos barn. Her finner du et stort utvalg allergivennlige og nikkelfri ørepynt til både barn og voksen.


Sist sett på