Fysikalsk Massasje (45 min)

Fysikalsk Massasje (45 min)
Varenr.
25
Lager
På lager
Pris
kr 980,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Fysikalsk massasje bidrar til å løse opp spenninger som kan oppstå i en hektisk og stressende hverdag.

Fysikalsk massasje er en behandlingsform som kombinerer avspenning, undersøkelse og tøying. Behandlingen er todelt der den første delen legger til rette for avspenning. Dette bidrar til å løse opp spenninger som kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og følelsesmessig anstrengelse som stress.

I andre del av behandlingen er det fokus på å øke bevegeligheten i musklene for å legge til rette for mer bevegelighet og mindre smerter i hverdagen.

Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til fysikalsk massasje etter at du har forhåndskjøpt behandling. Dette skjer ikke automatisk ved kjøp i nettbutikken. Du kan booke time via vår online booking her, mail til mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger i denne kampanjeperioden (01.12.2021 - 31.01.2022):
- Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten å forhåndsbetale/forhåndskjøpe produktet på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.
- I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode.
- Det er kun 6* behandlinger som kan benyttes per person. *3 kan benyttes fritt hvilke som helst dager man ønsker, og 3 må brukes på lørdager.
- Dersom du ikke rekker å bruke den forhåndskjøpte behandlingen innen fristen 31.01.2022 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du kun betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 4 måneder fra kjøpsdato.

Besøksadressen til klinikken er:
OK klinikken
Majorstuveien 36
0367 Oslo