Eis-Gel Kjølende

Eis-Gel Kjølende
Varenr.
20
Lager
På lager
Pris
kr 112,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Bruk Eis-Gel Kjølende på stive og ømme muskler!

Eis-Gel brukes på stive og ømme muskler, og er et av bestselgerproduktene til en av våre leverandører.  Et universalprodukt som bør finnes i alle medisinskap, i hjemmet, på skolen, på arbeidsplassen, i bilen/båten og ikke minst innen sport og fritid!
PRØV DEN!


Virkemekanismen er like enkel som den er genial: Gelèens kuldevirkning gir en lokal stimulerende effekt på huden, som i dybden utløser en stimulerende blodtilførsel til det smurte området. Dette gjør vevene mykere og mer "smidige" noe som igjen fører til at dette virker smertelindrende. Det er ingen kunstig "stimulering", men mer en "aktivering" av kroppens egen virkemekanisme. Grunnet gelèens meget hurtigvirkende effekt har den et særdeles stort anvendelsesområde.
 
Slik bruker du Eis-Gel: Smør inn huden på problemstedet med Eis-Gel. Kan anvendes på så vel tørr hud som fuktig hud. Men gir maksimal effekt dersom huden er fuktig. Bruk Eis-Gel til du føler deg bedre. Kan smøres på så ofte man ønsker. Gelèen er også meget godt egnet til massasje. Eis-Gel kan anvendes over hele kroppen.
 
Noen bruksområder basert på tilbakemeldinger fra fornøyde kunder: Stive og støle muskler , stiv nakke, skuldre og rygg, Ledd og muskelplager, kløe, hevelser, overtråkk, strekkskader, tennisalbue, forstuinger, tung og sliten muskulatur, lettere forbrenninger (Ikke åpne sår), urolige ben/slitne føtter, hodepine - smøres på tinningene og i nakken, menstruasjonssmerter - Smør inn magen og korsryggen, soleksem, brennmaneter, solbrenthet, brennesle, insektbitt m.m.
 
Viktig: Unngå å få gelèen i øynene og i åpne sår.
 
Innhold:
 
Aqua, isopropylalcohol, menthol, carbomer, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, tetrahydroxypropyl ethylenediamine, evernia prunastri extract, c.i. 42090, linalool, d-limonene, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, citronellol, citral, cinnamyl alkohol, isoeugenol.