Gjør plass til disse feriefavorittene i kofferten!

Det er tid for å pakke kofferten og reise på ferie, og her har vi samlet våre ultimate feriefavoritter som du bør gjøre plass til i reiseveska. Disse prduktene vil garantert løfte sommerferien til nye høyder!

 BodyLotion 500x300_1.jpg

Sasco Aloe Vera Body Lotion

Denne deilige hudkremen med økologisk produsert aloe vera har en mild duft og gir intensiv pleie og fukt til huden. Aloe Vera hjelper til med å reparere solbrent hud, og derfor er denne kremen perfekt å ha med seg på ferie i sommer.

 

BroB Activator kosttilskudd

ProB Activator kosttilskudd

Unngå feriemage! Dette fantastiske kosttilskuddet med fermentert frukt og grønnsaker hjelper deg med å opprettholde en sunn og naturlig bakterieflora i tarmen, og er en god følgesvenn på ferietur dersom du ønsker en mage i balanse hele ferien!

 

Allergivennlig ørepynt med Swarovski-krystaller

Allergivennlig ørepynt som blinker i solen

Flott ørepynt til hverdag, ferie og fest! Alle våre øredobber er produsert i de allergivennlige materialene medisinsk plast og titan med vakre Swarovski-krystaller som blinker vakkert i solen. Unn deg et par hudvennlige smykker som du kan pynte deg med til lunsj på strandkafeen i sommer.

 

Treningsstrikk

Treningsstrikk i tre ulike fastheter

Hold på de gode rutinene selv om det er ferie! Denne geniale treningsstrikken kommer i tre ulike fastheter, og gjør det enkelt å drive med styrketrening mens du er på reisefot. Klikk her for super treningsvideo med øvelser som du kan gjøre hvor som helst.

 

Sasco Aloe Vera Rub

Sasco Aloe Vera Rub 

Om du blir stiv og støl av ferietreningen, så er det lurt å ha Aloe vera rub liggende i kofferten! Denne intesive muskelsalven løsner opp og lindrer støl og øm muskulatur.